CONTACT WWW.ANVELOPE-NEMO.RO

Dacă aveți întrebări, adresați-vă colegilor noștri, vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Suntem dedicați deservirii la nivel înalt a cumpărătorilor noștri, de aceea ne bucurăm dacă ne împărtășiți observațiile  dumneavoastră.  Acordați-ne 2 minute și scrieți-ne observațiile în vederea imbunatatirii serviciilor noastre.

Ne puteti contacta prin e-mail: vanzari@anvelope-nemo.ro sau la tel. 0745151731

Site-ul www.anvelope-nemo.ro este destinat comertului on-line de anvelope si jante auto. Suntem specializati  pe comertul on-line de anvelope  si jante auto, jante aliaj, jante de tabla sau otel si i jante hibrid ne propunem sa oferim produse de calitate la cele mai mici preturi de pe piata. Magazinul on-line www.anvelope-nemo.ro va pune la dispozitia o gama completa de anvelope si jante, pentru toate categoriile de autoturisme, autoutilitare si 4x4 precum si camioane sau utilaje agricole si industriale. Portofoliul de produse cuprinde peste 80 de marci de top si acopera toate segmentele pietei de anvelope si jante (premium, mediu, buget). www.anvelope-nemo.ro comercializeaza doar anvelope si jante noi cu garantie de 24 luni, incepand de la data facturarii. Toate anvelopele si jantele corespund standardelor europene de calitate si sunt etichetate conform legislatiei in vigoare si a codului de etichetare Europeana pentru anvelope si jante.

Anvelopele sunt verificte temeinic inainte de expediere astfel incat clinetii www.anvelope-nemo.ro pot avea siguranta ca vor primi ce au solicitat in timp util.

ONIA AUTO SRL
Str. DOAMNA GHICA Nr.14 bl.2 sc.1 Ap.20; Bucuresti