Goodyear reCharge

vineri martie 6, 2020

Imaginează-ți o anvelopă inteligentă care se poate adapta și schimba în funcție de nevoile tale. Goodyear reCharge este o anvelopă concept revoluționară, care se poate înlocui singură.

GoodYear,  a inventat anvelope pentru maşinile electrice.  Acesta anvelopa se poate adapta la condiţiile de drum, astfel încât să prevină uzarea. 

Reguli pentru o durata mai mare de viata a anvelopelor vara sau iarna

joi octombrie 3, 2019

Verifica periodic presiunea in anvelope-pneuri

Chiar şi anvelopele de calitate necesită întreţinere regulată, astfel încât să-şi menţină performanţele. În acest fel creşte nu doar siguranţa vehiculului, dar şi performanţele acestuia, ceea ce permite utilizatorilor să economisească bani, garantează o durată de viaţă mare la anvelopele cu care au echipat maşina.

Varsta anvelopelor

luni septembrie 30, 2019

Recomandare privind durata utilizării anvelopelor: Durata de utilizare recomandată pentru o anvelopă este de șase ani, iar vârsta maximă recomandată este de 10 ani Îmbătrânirea anvelopelor începe numai în momentul în care acestea sunt puse în folosință. O anvelopă depozitată în condiții optime poate fi considerată nouă cel puțin trei ani de la data producerii* Conform testelor independente**, aderența pe gheață a unei anvelope produsă acum trei ani este aceeași cu a unei anvelope noi.  *Sursă: Scandinavian Tire and Rim Organization (STRO) Data Book 2018