AVON Tyres - marcă a grupului Goodyear

luni septembrie 11, 2023

Asa cum am promis, revenim cu detalii suplimentare despre strategia de distributie a marcii Avon, care face parte din grupul de marci Goodyear.

Aceasta va fi distribuita in Romania prin intermediul a celor 10 depozite regionale.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

joi septembrie 7, 2023

Ne face plăcere să împartășim cu dvs. rezultatele obținute de produsele noastre în ultimele teste realizate de revistele de specialitate.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: ȘTIGĂTORUL TESTULUI TUULILAS  pentru anvelope de vară (Nr 3/2023, 1 Martie); Dimensiunea testată: 245/40R18 Mașina de test: Audi A4

Auto Bild, a acordat Goodyear premiul „Top Manufacturer: Summer 2023

joi septembrie 7, 2023

Prestigioasa publicație auto germană, Auto Bild, a acordat Goodyear premiul „Top Manufacturer: Summer 2023” pentru al doilea an consecutiv în cadrul testului de anvelope. Performanța constantă a anvelopelor premium de vară Goodyear a fost apreciată de Auto Bild în cadrul testelor complexe ale celor mai populare mărci de pe piață.

Goodyear Ultragrip Performance + SUV, câștigătorul testului Autobild allrad

luni octombrie 11, 2021

Anvelope de iarna Goodyear UltraGrip Performance + SUV, noul profil din portofoliul de iarnă Goodyear, lansat în anul 2021, a fost desemnat câștigătorul testului AutoBild allrad 2021, în cadrul ediției numărul 11. Profil nou de iarnă, cu cele mai bune caracteristici pentru condus în pantă pe carosabil umed și acoperit cu zăpadă, comportament precis la viraje, distanțe scurte de frânare pe carosabil umed. Confort mediu la rulare.   Goodyear UltraGrip Performance + SUV oferă aderență optimă în toate condițiile de iarnă & 13% mai mulți kilometri* pentru autoturismele SUV. 

Debica Navigator 3 - concepută pentru toate condițiile meteorologice

vineri septembrie 17, 2021

Răspunde cererii de pe piață pentru anvelopa all season raport calitate/preț. Acoperă 84% din segmentul All Season*. Beneficii: Manevrare și performanță pe zăpadă îmbunătățite**; O mai bună aderență și manevrare pe drumuri umede**; Kilometraj îmbunătățit și eficiență din punct de vedere al costurilor**. FORMĂ ULTRA-V Navi3_RO2 Performanță de încredere pe carosabil umed. Forma V mult mai pronunțată stimulează în continuare rezistența la acvaplanare prin creșterea capacității anvelopei de a evacua apa mai devreme prin banda de rulare, favorizând aderența și frânarea pe carosabil umed. MARGINI MULTI-DIRECȚIONALE Navi3_RO2 Control fiabil pe zăpadă Prin noua formă ondulată a lamelelor, în combinație cu cele liniare și longitudinale, marginile devin înclinate în mai multe direcții, îmbunătățind capacitatea anvelopei de a agăța zăpada Și ducând la o aderență mai bună. COMPUS DE AMESTEC DIN POLIMER Navi3_RO2 Anvelopă eficientă din punct de vedere al costurilor: de lungă durată & consum redus de combustibil Rezistența la abraziune a compusului benzii de rulare permite un kilometraj mai bun, în timp ce capacitatea anvelopei de a genera mai puțină căldură și de a consuma mai puțină energie îmbunătățește eficiența consumului de combustibil.

Goodyear reCharge

vineri martie 6, 2020

Imaginează-ți o anvelopă inteligentă care se poate adapta și schimba în funcție de nevoile tale. Goodyear reCharge este o anvelopă concept revoluționară, care se poate înlocui singură.

GoodYear,  a inventat anvelope pentru maşinile electrice.  Acesta anvelopa se poate adapta la condiţiile de drum, astfel încât să prevină uzarea. 

Reguli pentru o durata mai mare de viata a anvelopelor vara sau iarna

joi octombrie 3, 2019

Verifica periodic presiunea in anvelope-pneuri

Chiar şi anvelopele de calitate necesită întreţinere regulată, astfel încât să-şi menţină performanţele. În acest fel creşte nu doar siguranţa vehiculului, dar şi performanţele acestuia, ceea ce permite utilizatorilor să economisească bani, garantează o durată de viaţă mare la anvelopele cu care au echipat maşina.

Varsta anvelopelor

luni septembrie 30, 2019

Recomandare privind durata utilizării anvelopelor: Durata de utilizare recomandată pentru o anvelopă este de șase ani, iar vârsta maximă recomandată este de 10 ani Îmbătrânirea anvelopelor începe numai în momentul în care acestea sunt puse în folosință. O anvelopă depozitată în condiții optime poate fi considerată nouă cel puțin trei ani de la data producerii* Conform testelor independente**, aderența pe gheață a unei anvelope produsă acum trei ani este aceeași cu a unei anvelope noi.  *Sursă: Scandinavian Tire and Rim Organization (STRO) Data Book 2018