CUMPARARE, LIVRARE SI GARANTIE PENTRU ANVELOPE

CUMPĂRARE, LIVRARE SI GARANTIE

Modalitate de cumpărare:

Toate produsele disponibile pe webshop-ul www.anvelope-nemo.ro se pot cumpăra doar on-line.

Va informam ca în cazul unori erori-tehnice în ceea ce privește afișarea stocului sau a prețurilor, colegii noștri vă vor contacta în legatură cu disponibilitatea și prețul de vânzare al produselor.

Modalitate de transport

Transportul se efectuează prin curierat rapid.

Toate comenzile sunt procesate, în ordinea cronolgică doar în zile lucrătoare (Luni-Vineri).

Vă rugăm, să furnizaţi o adresă şi oră la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană autorizata să preia coletul. 

Atenție: în perioadele aglomerate, sezon iarnă/vară timpul de livrare poate crește până la 5 zile lucrătoare. Vă rugăm să luați în calcul acest aspect în momentul plasării comenzii.

În cazurile  de deteriorare vizibilă a mărfii sau neconcordanțe cu ceea ce aţi comandat, vă rugăm NU preluaţi marfa de la curier și sa ne înștințati la vanzari@anvelope-nemo.ro

Tarife de transport

Tariful pentru transportul anvelopelor pentru turisme, 4×4 si camionete (indiferent de dimensiune) este 25 ron (TVA inclus)/anvelopă.

Costurile de livrare menționate mai sus sunt valabile în localitățile aflate în aria de acoperire a curierului Nemo Express sau Urgent Cargus.

Aici găsiți lista de acoperire:

Nemo Express: https://www.nemoexpress.ro/wp-content/uploads/2014/05/0kmsuplimentari.pdf

Urgent Cargus: https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/Arie_de_acoperire_RO.pdf

Costul livrării în afara ariei de acoperire a curierului vă va fi comunicat telefonic.

În cazul în care livrarea este în afara ariei de acoperire a curierului, puteti efectua un calcul estimativ accesând link-ulurmător:

https://www.nemoexpress.ro/calculeaza/ sau https://app.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx?action=Calculator

Modalitate de plată:

Anvelopele si jantele cumparate de la  Anvelope-Nemo.ro  se pot achita prin urmatoarele modalitati :

1. Plata ramburs (la livrare, in numerar sau prin card, eventual):

Vă rugăm să notati cu atentie adresa de livrare și momentul zilei în care curierul va găsi în mod cert o persoană îndreptățită să preia comanda. Suma trecuta pe factura contine si taxa de transport, iar aceasta se va achita curierului in momentul in care veti prelua marfa. Dacă la momentul preluarii observati neregului cu privire la produsul/produsele comandate, atunci nu ridicati comanda, ci trimiteți-o înapoi prin curier. 

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, veti achita suma aferenta comenzii dumneavoastra de anvelope sau jante, direct la curier. Plata se face integral si in LEI. In functie de firma de curierat, se poate achita eventual si prin card bancar.

2. Plata prin ordin de plata (OP)

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, dupa finalizarea comenzii de anvelope sau jante, veti primi pe mail confirmarea de comanda ce poate servi si de factura proforma pentru plata in banca. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar.  Dupa aceasta confirmare a achitarii comenzii in contul nostru, veti primi produsele prin curierat, in cel mai scurt timp.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare cu sumarul acesteia. Colegii nostri vor lua legatura cu dvs, cu privire la confirmarea comenzii. Dupa confirmare marfa va fi facturata si va pleca catre dumneavoastra prin curier sau cu una din masinile noastre de distributie. 

Livrarea se face prin curierat rapid oriunde in tara!

Puteti verifica statusul comenzii dvs pe site-ul firmei de curierat in baza AWB-ului trimis de noi  primit prin SMS.

O alta posibilitate este sa stabiliti cu firma de courerat ridicarea comenzii direct de la sediul firmei.

In perioada sezoanelor exista posibilitatea ca livrarea sa prezinte intarzieri din cazul numarului foarte mare de comenzi. Veti fi informat cu privire la timpul maxim de livrare.

Conditii Garantie :

Perioada de garanţie acordată anvelopelor este de 2 ani pentru defecte de fabricație, conform legislației în vigoare.

Nu se consideră defecte de fabricaţie denivelările şi umflăturile pe flancuri provocate de ruperea sau lovirea carcasei.


Factura care validează garanţia împreună cu certificatul de garanție și declarația de conformitate, va fi înmânată împreună cu produsul.

Produsele cu lipsă de conformitate

În cazul în care clientul primește anvelope a căror caracteristici nu corespund cu cele comandate, afișate pe site,se pot returna.


În acest caz clienții pot alege ca produsele să fie înlocuite cu cele conforme sau returnarea contravalării produselor și a cheltuielilor de transport. În cazul în care clientul primește produse neconforme cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de către www.anvelope-nemo.ro

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate , cumpărătorul are dreptul de a renunţa, fără justificare și fără penalități, la produsul comandat. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului comandat, garantat va fi returnat de către Vânzător în cel târziu  14  zile. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare anvelope montate, folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi  folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor.